T-talo muuttovalmis syyskuussa 2016

Ylioppilaskylän 18. asuinrakennus on valmis vastaanottamaan uudet asukkaat syksyllä 2016. Uusi T-talo tulee olemaan kylän asuinrakennuksista ensimmäinen, jonka asukkaat pääsevät nauttimaan lattialämmityksen eduista.

t-talo-kortepohjaKortepohjan ylioppilaskylään rakennetaan parhaillaan uutta asuintaloa: 5-kerroksinen T-talo valmistuu syksyksi 2016. Asunnoista suurin osa on yksiöitä, kooltaan noin 22,5 neliöisiä. T-taloon valmistuu lisäksi neljä reilun 30 neliön kokoista kaksiota. Kaikissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on terassi ja ylempien kerrosten asunnoissa puolestaan parveke.

Asuntoja suunniteltaessa on otettu huomioon neliöiden tehokas käyttö. JYY haluaakin tarjota opiskelijoille edullisesti nykyaikaisin ratkaisun toteutettuja opiskelija-asuntoja. Materiaalivalinnoissa on painotettu kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Asumisviihtyisyyttä tulee lisäämään osaltaan myös T-taloon valittu lattialämmitys. T-talo on ensimmäinen kylän asuintaloista, joiden asukkaat voivat nauttia lattialämmityksen eduista.

Suurimmassa osassa T-talon asuntoja on astianpesukoneliitäntämahdollisuus, samoin kuin kylpyhuoneissa pyykinpesukoneliitäntävalmius. Talon yhteistiloista löytyy pyörävarasto, sauna ja pesutupa.

Kylän 18. asuinrakennus, T-talo, tulee tarjoamaan tulevana syksynä kodin ylioppilaskylästä noin 70 yliopiston opiskelijalle. T-talon kanssa yhtä aikaa valmistuu ylioppilaskylän parkkikansi. Asukkaat pääsevät uusiin koteihinsa elo-syyskuun vaihteessa  2016.

Hakuaika loppukeväällä

T-taloon on erillinen hakuaika, joka sijoittuu loppukeväälle. Hakuohjeet ja tarkempi hakuaika ilmoitetaan myöhemmin keväällä. Asuntojen pohjapiirrokset nähtävissä maaliskuusta alkaen kortepohja.fi -sivuilla.