Rakennus- ja korjaushankkeet

Haluamme ylläpitää ja pitää hyvää huolta ylioppilaskylän taloista ja asunnoista. Peruskorjaamme vanhempia, tunnelmallisia taloja ja rakennamme myös uusia, moderneja taloja - sopivanlaisia asuntoja on kaikille. Lue lisää käynnissä olevista ja suunnitteilla olevista rakennus- sekä peruskorjaushankkeistamme.

 

Käynnissä olevat ja tulevat hankkeet:

Tornitalojen peruskorjaushanketornitalo

Kortepohjan ylioppilaskylän ns. tornitalojen peruskorjaushanke aloitettiin keväällä 2017 kylän vanhimmasta asuintalosta, Rentukan takana sijaitsevasta A-talosta, joka tulee olemaan muuttovalmis toukokuussa 2018.Tämänhetkisen suunnitelman mukaan tornitalot korjataan kirjainjärjestyksessä yksi kerrallaan. Kunkin talon peruskorjaukseen menee noin vuosi. B-talon peruskorjaus alkaa heinäkuussa 2018.Rentukka_logo_musta_teksti-pysty_RGB.jpgKeskusrakennus Rentukan toiminnallinen uudistus

Kortepohjan ylioppilaskylän keskusrakennus, historiassaan vilkkaasta ravintolatoiminnastaan tunnettu Rentukka otetaan nyt uudestaan opiskelijoiden haltuun. Talon kaikki toiminnallisuudet on mietitty uudestaan. Pian opiskelijoiden arkea parantamassa nähdään joukko toivottuja palveluita asukkaille ilmaisesta kuntosalista Jyväskylän Yliopiston kanssa toteutettuun työskentelytilaan ja helposti varattavasta ryhmätyöhuoneesta Sonaatti Oy:n opiskelijahintaiseen ravintolaan. Paljon kiinnostusta herättäneessä hankkeessa on huomioitu asukaskyselyissä saatuja kehitysideoita ja tilojen käyttäjien toiveita sekä opiskelijoilta kerättyä palautetta. 22.1.2018 avautuva uudistettu Rentukka on elävän kylän sydän.