Rakennus- ja korjaushankkeet

Haluamme ylläpitää ja pitää hyvää huolta ylioppilaskylän taloista ja asunnoista. Peruskorjaamme vanhempia, tunnelmallisia taloja ja rakennamme myös uusia, moderneja taloja - sopivanlaisia asuntoja on kaikille. Lue lisää käynnissä olevista ja suunnitteilla olevista rakennus- sekä peruskorjaushankkeistamme.

 

Käynnissä olevat ja tulevat hankkeet:

Tornitalojen peruskorjaushanketornitalo

Kortepohjan ylioppilaskylässä peruskorjataan parhaillaan kylän vanhinta  asuintaloa, Rentukan takana sijaitsevaa A-taloa. Tornitalonakin tunnetun A-talon peruskorjaus alkoi toukokuussa 2017. Kun A-talon remontti on valmis, peruskorjataan muut ylioppilaskylän tornitalot eli talot B, C, D ja E. Tämänhetkisen suunnitelman mukaan talot korjataan kirjainjärjestyksessä. Kunkin talon peruskorjaukseen menee noin vuosi. 


Rentukka_logo_musta_teksti-pysty_RGB.jpgKeskusrakennus Rentukan toiminnallinen uudistus

Kortepohjan ylioppilaskylän keskusrakennus, historiassaan vilkkaasta ravintolatoiminnastaan tunnettu Rentukka otetaan nyt uudestaan opiskelijoiden haltuun. Talon kaikki toiminnallisuudet on mietitty uudestaan. Pian opiskelijoiden arkea parantamassa nähdään joukko toivottuja palveluita asukkaille ilmaisesta kuntosalista Jyväskylän Yliopiston kanssa toteutettuun työskentelytilaan ja helposti varattavasta ryhmätyöhuoneesta Sonaatti Oy:n opiskelijahintaiseen ravintolaan. Paljon kiinnostusta herättäneessä hankkeessa on huomioitu asukaskyselyissä saatuja kehitysideoita ja tilojen käyttäjien toiveita sekä opiskelijoilta kerättyä palautetta. 22.1.2018 avautuva uudistettu Rentukka on elävän kylän sydän.