Kiinteistönhuolto JYY-Palvelut Oy

Kortepohjan ylioppilaskylän ja Asunto Oy Jyväskylän Jyy-Asuntojen kiinteistönhuollosta, kuten piha-alueiden kunnossapidosta, huoltotöistä, korjauksista, asuntotarkastuksista ja ovien avauksista,  vastaa kiinteistönhuoltoyhtiö JYY-Palvelut Oy.  Yhtiön siivoojat vastaavat puolestaan yleisten tilojen siistimisestä ylioppilaskylässä, ylioppilastalo Ilokivessä ja Asunto Oy Jyväskylän JYY-Asuntojen tiloissa.

Huoltopäivystys 24 h / vrk

JYY-Palvelut Oy:n huollon tavoitat päivystysnumerosta 014 607 500 vuorokauden ympäri.

Sähköinen vikailmoitus

Jätä vikailmoitus sähköisellä lomakkeella!

Ota yhteyttä:

24/7 huoltopäivystys  014  607 500

Jos tarvitset astianpesukoneen asennuksen, ole yhteydessä JYY-Palveluiden tekniseen isännöitsijään: 050 400 6499

huolto@jyy.fi

Posti- ja käyntiosoite Jyy-Palvelut Oy, Vehkakuja 2 B, 40700 Jyväskylä

Sisäänmuuttajan huoneistokortti

Kun muutat sisään asuntoosi, tarkista asunnon kunto huolellisesti ja täytä huoneistokortti sinulle sähköpostiin toimitetun linkin kautta. Tarkempia ohjeita näet täältä.

Asunnon tarkastustakuu

JYY-Palvelut Oy vastaa ylioppilaskylän asuntotarkastuksista. Uuden asukkaan muistilistan yhteydestä löydät tarkempaa tietoa Asunnon tarkastustakuusta.

Jos olet muuttanut pois ylioppilaskylästä ja asuntotarkastuksessa on havaittu korjattavia puutteita/vikoja, jotka sinulta on veloitettu ja haluat reklamoida asiasta, muista, että reklamaatio tulee tehdä kohtuullisessa ajassa kirjallisesti. Tarkempia tietoja voit lukea Asuntotarkastusreklamaatio-osiosta.