Haluatko olla yksi T-talon uusista asukkaista?

Kortepohjan ylioppilaskylän ensimmäinen asuintalo, jonka asukkaat pääsevät t-talonauttimaan lattialämmityksen eduista, valmistuu ensi syksyksi. Ylioppilaskylän 18. asuinrakennus, T-talo, tulee tarjoamaan syyskuussa kodin noin 70 opiskelijalle. 

Syyskuun alkuun valmistuvaan T-taloon on erillinen hakuaika, 1.-19.6.2016. Uuden T-talon asunnoista suurin osa on yksiöitä. Lisäksi taloon valmistuu muutama reilun 30 neliön kokoista kaksiota. Kaikissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on terassi ja ylempien kerrosten asunnoissa puolestaan parveke. Suurimmassa osassa asuntoja on astianpesukoneliitäntämahdollisuus, samoin kuin kylpyhuoneissa pyykinpesukoneliitäntävalmius. Talon yhteistiloista löytyy pyörävarasto, sauna ja pesutupa.

t-taloAsuntoja tarjottaessa huomioidaan kaikki hakuaikana toimitetut hakemukset. Mahdollisen asuntotarjouksen kannalta ei ole merkitystä, oletko toimittanut hakemuksen 1.6. vai hakuajan loppupuolella. Kylän sisällä asuntoa vaihtavat ovat etusijalla T-talon asuntoihin. Hakemuksen pääset täyttämään kylän nettisivuilla keskiviikosta 1.6.2016 alkaen. Asuntojen pohjapiirroksia pääset jo tarkastelemaan Asunnot-osiosta.