Kaikki tämä sisältyy vuokraan

Kortepohjassa asuminen on etuoikeus! Huokeaan vuokraan sisältyy itse asunnon lisäksi melkoinen nippu kaupanpäällisiä, jotka tekevät asumisesta helpompaa.

Funet-laajakaista

Kortepohjassa vuokraan kuuluu huippunopea, Jyväskylän yliopiston kanssa yhteistyössä toteutettu 100/100Mpbs-verkkoyhteys. Verkkoyhteys yhdistyy Funetin huippunopeaan runkoverkkoon ja se löytyy valmiina jokaisesta Kortepohjan asunnosta. Lisätietoja netistä saat täältä.

Vesi ja sähkö

Kortepohjassa myös vesi ja sähkö on ilmaista! Tai ei aivan, mutta et joudu maksamaan niistä erikseen mitään, vaan ne kuuluvat osana vuokraan. Samaan pakettiin menevät myös lämmityskustannukset, jotka Kortepohjassa muodostuvat kaukolämmöstä.

Pesutuvat ja saunat

Kortepohjassa pyykkitupa löytyy aina läheltä, eikä sen käyttö maksa mitään! Pyykkitupien vuorot varataan sähköisestä järjestelmästä, joten kunhan vuoro on varattu, voit vain kiikuttaa pyykkivuoresi tupaan ja muutaman tunnin kuluttua sieltä takaisin. Pyykkituvista ja sähköisestä varauksesta löydät lisätietoa täältä.

Kortepohjassa myös sauna lämpenee joka ilta! Kortepohjan yleiset saunavuorot takaavat, ettei saunaa ehdi tulla koskaan ikävä. Myös oman, henkilökohtaisen saunavuoron varaaminen on mahdollista, jos kaipaa lauteilla omaa aikaa. Saunavuorot ja saunojen lokaatiot löydät täältä.

Kotivakuutus

Kortepohjan kaikissa asunnoissa vuokraan kuuluu myös OP:n peruskotivakuutus, joka pitää huolta siitä, ettei sinun tarvitse murehtia pienistä. Vaikka yhteinen kotivakuutus kuuluukin vuokraan, kannattaa myös oman hankkimista harkita arvokkaamman omaisuuden varalle. Kotivakuutuksesta saat lisää tietoa täältä.

Harrastusmahdollisuudet

Kortepohjassa tapahtuu lähes joka ilta jotain, ja voit myös itse osallistua, harrastaa ominesi tai keksiä jotain uutta yhteistä. Harrastusmahdollisuuksista ja tiloista voit lukaista täältä.