Kaikki tämä sisältyy vuokraan

Kortepohjassa asuminen kaikkine palveluineen on JYYn jäsenen etuoikeus! Huokeaan vuokraan sisältyy itse asunnon lisäksi melkoinen nippu kaupanpäällisiä, jotka tekevät asumisesta helpompaa ja hauskempaa. Peruspalvelujen lisäksi Kortepohjan asukasta hemmottelee elävän kylän sydän Rentukka, hyvinvoinnin ja arjen sujuvuuden keskus.

Funet-laajakaista

Kortepohjassa vuokraan kuuluu huippunopea, Jyväskylän yliopiston kanssa yhteistyössä toteutettu 100/100Mpbs-nettiyhteys. Asukasverkkoyhteys yhdistyy Funetin huippunopeaan runkoverkkoon ja liityntävalmius löytyy jokaisesta Kortepohjan asunnosta. Lisätietoja netistä saat täältä.

Vesi ja sähkö

Kortepohjassa myös vesi ja sähkö on ilmaista! Tai ei aivan, mutta et joudu maksamaan niistä erikseen, vaan ne kuuluvat sinulle osana vuokraa. Samaan pakettiin menevät myös lämmityskustannukset, jotka Kortepohjassa muodostuvat kaukolämmöstä. Erillisten sopimusten kanssa ei siis tarvitse takuta, kun kaikki on valmiina.

Pesutuvat ja saunat

Kortepohjassa pyykkitupa löytyy aina läheltä, eikä sen käyttö maksa mitään! Pyykkitupien vuorot varataan sähköisestä järjestelmästä, joten kunhan vuoro on varattu, voit vain kiikuttaa pyykkivuoresi tupaan ja muutaman tunnin kuluttua sieltä takaisin, puhtaana ja kuivattuna. Pyykkituvista ja sähköisestä varauksesta löydät lisätietoa täältä.

Kortepohjassa myös sauna lämpenee joka ilta! Kortepohjan yleiset saunavuorot takaavat, ettei saunaa ehdi tulla koskaan ikävä. Myös oman, henkilökohtaisen saunavuoron varaaminen on mahdollista, jos kaipaa lauteilla omaa aikaa. Saunavuorot ja saunojen lokaatiot löydät täältä.

Rentukka, elävän kylän sydän

Mietitkö jo, miten selvitä kaikesta siitä ruoanlaitosta, jota opiskelijaelämä tuo tullessaan? Keskellä Kortepohjan ylioppilaskylää sijaitseva Rentukka opiskelijahintaisine lounaineen ja pitkine aukioloaikoineen tarjoaa ratkaisun. Eikä Rentukka ole vain ruokailijoille: samasta talosta löydät vuokraasi sisältyvän kuntosalin, yliopiston työasemilla varustetun opiskelutilan, PrintIt-palveluun liitetyn tulostimen, ilmaiseksi varattavat Ryhmätyö- ja Kerhotilat, Infopisteen yhteisöpalvelut ja lainavälineet, leppoisan aulan sosiaaliseen ja epäsosiaaliseen istuskeluun, sekä paljon muuta. Rentukka on olohuoneesi, kohtaamispaikka, Kortepohjan harrastuskerhojen koti ja koko elävän kylän sydän. Lue lisää Rentukan omilta kotisivuilta.

Kotivakuutus

Kortepohjan ylioppilaskylän asunnoissa asuville JYYn jäsenille JYY tarjoaa myös OP:n peruskotivakuutus, joka pitää huolta siitä, ettei sinun tarvitse murehtia pienistä. Vaikka yhteinen kotivakuutus kuuluukin vuokraan, kannattaa myös oman hankkimista harkita arvokkaamman omaisuuden varalle. Kotivakuutuksesta saat lisää tietoa täältä.

Harrastusmahdollisuudet

Kortepohjassa tapahtuu lähes joka ilta jotain kivaa, ja voit myös itse osallistua, harrastaa ominesi tai keksiä jotain uutta yhteistä. Harrastusmahdollisuuksista ja tiloista voit lukaista täältä.