Etsitkö kevääksi tai kesäksi asuntoa Jyväskylästä?

Jos tarvitset kevääksi tai kesän ajaksi edullista asuntoa Jyväskylästä, on meillä tarjota sinulle muutama hyvä vaihtoehto. Kortepohjan ylioppilaskylä tarjoaa vuosittain keväästä alkaen väliaikaista asumis-/majoitusvaihtoa myös muille kuin Jyväskylän yliopiston opiskelijoille. Lyhimmillään voit vuokrata asunnon yhdeksi kalenterikuukaudeksi. Edullinen vuokra-asunto pyöräilymatkan päässä Jyväskylän keskustasta on hyvä väliaikaisasumisratkaisu esim. kesätöiden perässä kaupunkiin muuttaville.


laatikkokuva.jpgKortepohjan ylioppilaskylä tarjoaa vuosittain keväästä alkaen väliaikaista asumis-/majoitusvaihtoa myös muille kuin Jyväskylän yliopiston opiskelijoille. Tuolloin sopimusmuotona on määräaikainen vuokrasopimus. Vuokra-aika on aina täysi kalenterikuukausi. Lyhimmillään asunnon voi vuokrata yhdeksi kuukaudeksi. Vuokrat määritellään vuosittain erikseen. Tarjolla olevien asuntojen määrä samoin kuin asuntotyypitkin vaihtelevat vuosittain. Osassa ylioppilaskylän asuinrakennuksista ei ole tyhjiä asuntoja missään vaiheessa vuotta, joten jos et ole Jyväskylän yliopiston opiskelija, voit hakea asuntoa vain määrätyistä asuinrakennuksistamme. Haettavat asuinrakennukset näkyvät hakemuksessa.

Jos haluat hakea asuntoa esim. kesäkuukausiksi ylioppilaskylästä, etkä ole Jyväskylän yliopiston opiskelija, toimita alla oleva hakemus JYY Asukaspalveluihin (esim. sähköpostitse asunnot (AT) jyy.fi). Määräaikainen vuokrasopimus päättyy aina viimeistään heinäkuun loppuun, koska elokuun alusta kaikki Kortepohjan ylioppilaskylän asunnot varataan uusille yliopiston opiskelijoille. Huomioithan, että vakuus tulee olla maksettuna ennen avainten luovutusta. Ennen asuntotarjouksen antamista tarkistamme hakijan luottotiedot.

Kesäasukkaan asuntohakemus (pdf, aukeaa uuteen ikkunaan)

Asunnonhakijalle tiedoksi

JYYn harjoittama asuntovuokraustoiminta edellyttää henkilötietojen käsittelyä. Henkilötietoja käytetään esimerkiksi asiakassuhteen hoitoon. JYY kiinnittää erityistä huomiota asiakkaan yksityisyyden ja henkilötietojen suojaukseen, ja noudattaa hyvää tietojenkäsittelytapaa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan rekisterin rekisteriselosteesta (kohdasta Asumis- ja vuokrauspalvelut). Rekisteriseloste löytyy JYYn nettisivuilta www.jyy.fi Tietosuojailmoitus-nimellä (huom! sivu aukeaa uuteen ikkunaan).