Asuntohaun päivittäminen

Voit muuttaa voimassaolevan hakemuksesi tietoja (esim. lisätä tai poistaa kohteita) sekä jatkaa hakemuksen voimassaoloaikaa alla olevalla lomakkeella. Voit myös poistaa tarpeettoman hakemuksen.

Jos olet saanut asuntotarjouksen ja haluat kieltäytyä tarjotusta asunnosta, tulee sinun olla yhteydessä JYY Asukaspalveluihin. Hakija, jolle on tarjottu asuntoa, ei voi päivittää hakemustaan. Asuntotarjousta ei voi siis perua Asuntohaun päivittämiseen tarkoitettua lomaketta käyttämällä.

Asunnonhakijalle tiedoksi

JYYn harjoittama asuntovuokraustoiminta edellyttää henkilötietojen käsittelyä. Henkilötietoja käytetään esimerkiksi asiakassuhteen hoitoon. JYY kiinnittää erityistä huomiota asiakkaan yksityisyyden ja henkilötietojen suojaukseen, ja noudattaa hyvää tietojenkäsittelytapaa.  Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan rekisterin rekisteriselosteesta (kohdasta Asumis- ja vuokrauspalvelut). Rekisteriseloste löytyy JYYn nettisivuilta www.jyy.fi Tietosuojailmoitus-nimellä (huom! sivu aukeaa uuteen ikkunaan).

Kirjaudu hakemusnumerolla ja syntämäajalla