T-talon asukkaiden avainkorttien päivitys tiistaina 20.2.

Kuten jo aiemmin ilmoitimme, T-talon asukkaiden uuden sukupolven kyläavaimet on koodattu siten, että samoilla avaimilla voi myöhemmin käyttää myös Rentukan tiloja. Tämä uusien ominaisuuksien käyttöönotto asuntojen kohdalla edellyttää asuntojen lukkojen päivittämistä, joka toteutetaan tiistaina 20.2.2018, alkaen klo 12. Huoltomiehet eivät tule sisälle asuntoon työtä suorittaessaan.

Pyydämme nyt T-talon asukkaita, jotka eivät ole vielä hakeneet uuden sukupolven kyläavainta, noutamaan uudet kortit 20.2. mennessä. Päivityksen jälkeen vanhat avaimet lakkaavat toimimasta, ja uuden sukupolven kyläavaimet toimivat sekä asunnon avaimina että avaimina Rentukan tiloihin. Vanhat kortit tulee palauttaa JYY Asukaspalveluihin 31.3.2018 mennessä.

Jos olet jo hakenut yhden uuden sukupolven kyläavaimen, voit halutessasi noutaa nyt myös varakortin käyttöösi. 

Mikäli et pääse itse noutamaan avainta toimiston aukioloaikoina, voi ystäväsi noutaa sen puolestasi, kunhan olet ilmoittanut asiasta etukäteen JYY Asukaspalveluihin. 

HUOM! Asuntonsa VÄLIVUOKRANNEILLE tiedoksi

Luovutamme uuden sukupolven kyläavaimen vain asunnon päävuokralaiselle, koska kyseessä on henkilökohtainen avain. Voit halutessasi ilmoittaa JYY Asukaspalveluihin, että sinun avaimesi voi luovuttaa välivuokralaisellesi. Ilman päävuokralaisen ilmoitusta emme siis voi luovuttaa avainta välivuokralaiselle.