Nyt voit hakea A-talon asuntoa

Joko olet kuullut, että A-talon peruskorjaus valmistuu vapuksi? Tämä keskeisellä paikalla ylioppilaskylässä sijaitseva talo on ensimmäinen ylioppilaskylän viidestä tornitalosta, jotka JYY peruskorjaa vuoronperään. JYY huomioi aina peruskorjausten yhteydessä opiskelijoiden toiveita ja yksi kysytyistä asuntomalleista on pitkään ollut kalustetut asunnot. A-taloon valmistuukin peruskorjauksen myötä 8 kalustettua yksiötä, joiden tarkempi esittely on nähtävissä kylän nettisivuilla.

Uudistetun A-talon 144 yksiön pinta-alat vaihtelevat 16,5 neliöstä 27 neliöön. Pienimmänkin yksiön jokainen neliö on mietitty tarkasti ja pohjaratkaisut on päivitetty vastaamaan tämän päivän asumistarpeisiin.

Toukokuun alkuun valmistuvan A-talon hakuaika on 7.-28.2.2018. Mahdollisen asuntotarjouksen kannalta ei ole merkitystä, oletko toimittanut hakemuksen heti hakuajan ensimmäisenä päivänä vai hakuajan loppupuolella, sillä asuntoja tarjottaessa huomioidaan kaikki hakuaikana toimitetut hakemukset. Jos haluat muuttaa vapuksi uuteen kotiin, täytä asuntohakemus tai päivitä nykyistä hakemustasi kylän nettisivulla. JYY järjestää A-taloon tutustumiskierroksen keskiviikkona 21.2.2018 klo 12-15. Tutustumiskierroksella pääset katsomaan miltä A-talon asunnot tulevat näyttämään. Kierroksesta tarkempaa tietoa myöhemmin nettisivulla.

Lisätietoa A-talosta (pohjapiirrokset, vuokrat, hakuohjeet) löydät Asuntojen esittelysivulta, kohdasta A-talo.

Lisätietoa A-talon uusista kalustetuista Kätevä koti -asunnoista (16,5 neliön yksiöt) löydät Asuntojen esittelysivulta, kohdat Kätevä koti.