Kortepohja-pakettiauto - arkesi helpottaja

Isompien ja pienempien muuttojen tai vaikka kauppareissun järjestelyitä helpottamaan Kortepohjan ylioppilaskylä ja Automyynti A & H tuovat nyt Kortepohjan asukkaiden ulottuville uuden palvelun: vuokrattavan Kortepohja-pakun. Pakettiauton löydät Kylän parkkikannelta ja voit varata sen käyttöösi kätevästi täältä. (Linkit tällä sivulla aukeavat uuteen ikkunaan.)

kortepohja-paku-kesa.jpg

Voit vuokrata pakettiauton muuttaaksesi Kylän sisällä tai ulos Kylästä, isompaa ostosreissua tai vaikka kirppiskierrosta varten. Hinnat ja tarkemmat ehdot löydät Automyynti A & H:n kotisivulta!

Auto sijaitsee osoitteessa Taitoniekantie 9, 40740 Jyväskylä, T-talon viereinen parkkikansi, ajo Tietilään kautta. Saat sähköpostiisi ohjeet avainten noutamiseksi maksettuasi varauksen. Voit maksaa verkkopankin kautta tai maksukortilla, maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oy. Lue tästä lisää tankin täyttämisestä, muista ajajista, auton käsittelystä ja muusta tärkeästä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota aina yhteyttä suoraan Automyynti A&H:hon.

Tee varaus nyt!

Haluamme luoda asukkaille uudenlaista palvelua, jotta jokaisella ei tarvitse olla omaa ajoneuvoa ja vuokraus on varsin vaivatonta. Kysy myös henkilöauton vuokrahintoja!

- Aki Penttinen, Automyynti A & H