Sähköiset lomakkeet

Jotta asuminen Kortepohjassa olisi helpompaa, olemme pyrkineet tekemään myös JYY Asukaspalveluiden kanssa asioimisesta mahdollisimman helppoa. 

Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoituksen voit tehdä sähköistä lomaketta käyttäen. Saat kuittauksen sähköpostiisi, kun ilmoituksesi on käsitelty ja irtisanomisesi vahvistettu. Jos et saa vahvistusta seuraavan arkipäivän kuluessa, ole yhteydessä JYY Asukaspalveluihin.

Muut lomakkeet ovat pdf-muodossa. Lomakkeet on mahdollista palauttaa JYY Asukaspalveluihin sähköpostin liitteenä. Suosittelemme kuitenkin asiointia JYY Asukaspalveluissa toimiston aukioloaikoina. Emme vastaa sähköpostitse lähetettyjen viestien tietoturvasta, koska viestin koko siirtoketju ei ole palveluntarjoajamme hallinnassa.

Vuokrasopimuksen irtisanominen (sähköinen lomake)
Toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi. Muista, että vuokrasopimus on irtisanottava aina kirjallisesti ja Kortepohjan ylioppilaskylän asukkaana voit tehdä sen sähköisesti. Jos haluat vuokrasopimuksesi päättyvän esim. huhtikuun loppuun, toimita irtisanomisilmoitus JYY Asukaspalveluihin viimeistään maaliskuun viimeisenä päivänä. (HUOM! Määräaikaisessa vuokrasopimuksessa molemmat osapuolet ovat sopineet ennakkoon ajanjakson, jolloin sopimus on voimassa eikä sen voimassaoloaikaa voi muuttaa.)

Ylioppilaskylän sisällä ASUNTOA VAIHTAVAT:
Toimita irtisanomisilmoitus koskien "vanhaa" asuntoasi, sen jälkeen kun olet sopinut asunnonvaihdosta JYY Asukaspalveluiden kanssa. Käytä lomaketta "Haluan vaihtaa asuntoa Ylioppilaskylän sisällä". Kalenterikuukauden irtisanomisaika ei koske kylän sisällä asuntoa vaihtavia. Tässä lomakkeessa ei kysytä vuokrasuhteen päättymispäivää, koska vuokrasopimuksesi, jota lomake koskee, päätetään päättymäään automaattisesti uuden vuokrasopimuksesi ensimmäistä kuukautta edeltävän kuun loppuun (esim. jos uusi sopimuksesi ylioppilaskylässä alkaa kesäkuussa, päätetään nykyinen sopimuksesi toukokuun loppuun). Huomioi, että lomakkeella ei kysytä myöskään tilitietojasi, koska maksamaasi vakuutta ei palauteta asunnonvaihdon kohdalla sinulle, vaan se siirretään uudelle sopimuksellesi. Jos sinulla on tällä hetkellä autopaikka tai saunavuoro, merkitse ne lomakkeeseen, jotta osaamme siirtää veloitukset ja varaukset uudelle sopimuksellesi. Huomioi, että jos haluat päättää autopaikan tai saunavuoron, tulee sinun asukkaana tehdä se sähköisen varauspalvelun kautta. Huomioi, että varastokopit ovat talokohtaisia (poikkeuksena H- ja J-talot), joten muuttojen yhteydessä tulee sinun vaihtaa myös varastokoppia. 

Tilapäinen muutto -lomake (pdf)
Voit siirtää asumisoikeuttasi ylioppilaskylässä ulkomailla tapahtuvan vaihdon tai työharjoittelun tai asepalveluksen suorittamisen ajaksi. Jos siirrät asumisoikeuttasi, niin takaamme sinulle ilmoittamanasi paluupäivänä samantyyppisen asunnon kuin mistä olet lähtenyt. Vakuutta ei palauteta väliaikana. Voit ilmoittaa tilapäisen muuton tarpeestasi lomakkeella JYY Asukaspalveluihin. Liitteeksi tarvitsemme kopion vaihtoonlähtö- tai asepalvelusmääräystodistuksesta. Huomaa, että jos luovut asunnostasi vaihdon/asepalveluksen suorittamisen ajaksi, tulee sinun luopua myös mahdollisesta varastokopistasi. Asunnon varastokoppiin on oikeus vain vuokralaisella. Koska vuokrasuhteesi ei ole voimassa vaihdon/asepalveluksen aikana, ei sinulla ole mahdollisuutta siten myöskään pitää varastokoppia käytössäsi. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tavaroillesi erillisen varastokopin vaihdon/asepalveluksen ajaksi, katso lisätietoja tästä. Ennen muuttoasi lue huolellisesti läpi Muuttajan muistilista, jonka olemme koonneet ohjeistukseksi poismuuttajalle.

Välivuokraus -lomake (pdf)
Asukkaana sinun on mahdollista vuokrata asuntoasi edelleen korkeintaan 12 kuukaudeksi kerrallaan. Välivuokrauksesta on ilmoitettava kirjallisesti JYY Asukaspalveluihin ennen välivuokrauksen alkamista. Tee kirjallinen vuorkasopimus välivuokralaisesi kanssa, koska päävuokralaisena olet vastuussa maksuista ja asunnon kunnosta myös välivuokrauksen ajan. Ilmoitus välivuokralaisesta  -lomakkeen liitteeksi vaadimme kopion solmimastasi vuokrasopimuksesta. Muistathan, että vuokraa voit pyytää maksimissaan kulloinkin voimassa olevan JYYn määrittelemän vuokran verran. Lisätietoja välivuokrauksesta löydät asumisohjeesta, lue ohjeistus huolellisesti läpi ennen välivuokraussopimuksen solmimista.

 Voit lähettää asuntohakemuksen liitteet (esim. lääkärintodistukset) täällä.