Mitä tehdä iltaisin Kortepohjassa?

Kortepohjan asukkaalle on tarjolla joka ilta useita vaihtoehtoja harrastaa, oleilla ja tavata kavereita. 

Säännöllinen kerhotoiminta - tekemistä pikkurahalla

Kortepohjassa kokoontuu viikottain puolenkymmentä kerhoa, joiden toiminta on avointa kaikille. Kerhot keskittyvät yleensä johonkin tiettyyn aihepiiriin, esimerkiksi kuorolauluun, lautapeleihin tai taistelupeleihin. Kerhoista voit lukea lisää täältä.

Kortepohjan Asukastoiminta on Sinua varten!

Asukastoimikunta järjestää kyläläisille ainutlaatuista kyläohjelmaa ja tuo asukkaiden äänet ja mielipiteet Kylän hallintoon. Asukastoimikunnan rennot tyypit auttavat, kun haluat saada ääntäsi kuuluviin Kortepohjan kehityksessä! Asukastoimikunta valitaan joka vuosi syksyisin järjestettävässä Asukaskokouksessa. Sinäkin voit tulla mukaan tekemään kivoja yhteisiä juttuja ja kehittämään Kylästä asukkaiden näköistä.

Rentukka_brandikuvat_Ravintola2_nettiversio.jpgElävän kylän sydän Rentukka

Keskellä Kylää sijaitseva Rentukka, elävän kylän sydän, on ylioppilaskylän yhteisötoiminnan, hyvinvoinnin ja arjen sujuvuuden keskus. Tarvitsetko tilaa isommille kekkereille tai leffaillalle kavereiden kanssa? Maistuisiko luonas tai kuppi kahvia opiskelujen lomassa? Vai kaipaatko jotakin mukavaa puuhaa illaksi, kavereita, tai ehkä vain kivaa soppea jossa istuskella lukemassa? Kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa Rentukka, elävän kylän sydän.