Mitä tehdä iltaisin Kortepohjassa?

Kortepohjan asukkaalle on tarjolla joka ilta useita vaihtoehtoja harrastaa, oleilla ja tavata kavereita. 

Säännöllinen kerhotoiminta - tekemistä pikkurahalla

Kortepohjassa kokoontuu viikottain puolenkymmentä kerhoa, joiden toiminta on avointa kaikille. Kerhot keskittyvät yleensä johonkin tiettyyn aihepiiriin, esimerkiksi kuorolauluun, lautapeleihin tai kirjoittamiseen. Kerhoista voit lukea lisää täältä.

Kortepohjan Asukastoiminta on Sinua varten!kivat-keskiviikkokahvit-grilli-naapuriviikko-2017.jpg

Asukastoimikunta järjestää kyläläisille ainutlaatuista kyläohjelmaa ja tuo asukkaiden äänet ja mielipiteet Kylän hallintoon. Asukastoimikunnan rennot tyypit auttavat, kun haluat saada ääntäsi kuuluviin Kortepohjan kehityksessä! Asukastoimikunta valitaan joka vuosi syksyisin järjestettävässä Asukaskokouksessa. Sinäkin voit tulla mukaan tekemään kivoja yhteisiä juttuja ja kehittämään Kylästä asukkaiden näköistä.

Kortepohjan Kylätoimisto Vaapukka

Asumisen Kortepohjassa pitäisi olla mahdollisimman mukava osa opiskelijaelämää. Osana Kylän palveluita Kylätoimisto Vaapukka koordinoi ja auttaa asukastoimikuntaa toimissaan ja pitää huolta, että asunto kylässä on muutakin kuin pelkät katto ja seinät. Mikäli sinulla on kysyttävää tai vaikkapa uusia ideoita kylätoimintaan liittyen, ota empimättä yhteyttä. Yhteystiedot löydät täältä.