Saunavuorot

Kortepohjan asukkaana pääset saunomaan vaikka päivittäin. Asukkaalle yleiset saunavuorot ovat Kortepohjassa maksuttomia.

Ylioppilaskylässä saunat lämpiävät viikon jokaisena päivänä. Yleisiä saunavuoroja on tarjolla sekä naisille että miehille eri puolilla kylää. Jos haluat saunoa omassa rauhassa, voit varata oman viikoittaisen saunavuoron. Lisätietoa omasta saunavuorosta löydät tämän sivun alaosasta.

Missä yleiset saunat sijaitsevat?

C-, D- ja E-talojen yleiset saunat:
sijaitsee talon 9. kerroksessa (pääset hissillä 8 kerrokseen, jonka jälkeen sinun tulee vielä kävellä portaat ylös). HUOM! C- ja E-talojen yleisten saunavuorojen käyttöastetta seuraamisen vuoksi saunojen oviin on asennettu magneettikorttilukot. Asukkaana pääset saunatiloihin C- ja E-talossa kyläavaimella eli pesutupakortilla. 

F-talon yleinen sauna:
sijaitsee F-talon B-rapun 8. kerroksessa, johon pääsee hissillä suoraan.

N-talon yleinen sauna:
löytyy N-talon alimmaisen eli maan tasalla olevan kerroksen käytävän varrelta, kun lähdet kävelemään rappusten luota kohti M- ja N-talon välissä sijaitsevaa läpikulkukäytävää. Ovi on käytävän kulmassa.

P-talon yleinen sauna:
löytyy P-talon alimmaisen eli maan tasalla oleva kerroksen käytävän varrelta, kun lähdet kävelemään P-talon hissiltä suoraan eteenpäin ja käännyt käytävän mutkassa vasemmalle.

Saunojan ABC

Saunatilojen ovet avataan saunavuoron alkaessa.  Ainoastaan C- ja E-talojen saunatiloihin kulkemista varten tarvitset kyläavaimen (=pesutupakortin), muita saunoja käyttäessä ovet ovat avoimena vuoron alkaessa.

On tärkeää, että kukin saunoja huolehtii omalta osaltaan tilojen siisteydestä. Saunojan tulee aina muistaa siivota omat jälkensä, tyhjät shampoopullot, ym. on huolehdettiva pois toisten jaloista. Näin seuraavankin on mukava tulla saunomaan. Saunavuoron päättyminen klo 21.30 tarkoittaa saunatiloista poistumisaikaa. 

Perjaintai-iltaisin on mahdollisuus saunoa F-talon saunan unisex- eli sekasaunavuorolla. Vuoroa voivat käyttää kaikki sukupuolesta riippumatta. Unisex-saunavuorolla myös pukeutumis- ja suihkutilat ovat kaikille yhteiset. Paljon toivotun sekasaunavuoron on tarkoitus helpottaa esimerkiksi naapurusten ja ystäväporukoiden yhteistä saunomista sukupuolesta riippumatta.

Kaikilla saunavuoroilla, myös unisex-vuorolla, kehotetaan noudattamaan hyvää ja kohteliasta saunomistapaa. Suo saunarauha kaikille ja poistu saunasta ajoissa!

sauna2017
 

 

 

Haluaisitko oman saunavuoron?

Yleisten saunavuorojen lisäksi voi asukas varata itselleen myös viikottaisen saunavuoro. Saunavuoron voi varata itselleen verkkosivujen Sähköinen asiointi -osiosta. Vuoroja on varattavissa taloista F H K L Q S T (F-talon vuorot vain talon asukkaille, H-talon vuorot vain H- ja J-talojen asukkaille, T-talon vuorot vain T-talon asukkaille). Oma saunavuoromaksu suoritetaan kuukausittain vuokranmaksun yhteydessä.

Tilaussaunaan kaveriporukalla

Jos haluat tarjota kavereillesi saunaillan virvokkeineen ja takkatulineen, varaa nostalginen Tilaussauna tästä linkistä.