Liikuntamahdollisuudet

Rentukan Kuntosali (avattu tammikuussa 2018)

Rentukan kuntosali on kaikille JYYn asunnoissa asuville maksuton, matalan kynnyksen itsenäisen harjoittelun sali. Löydät Kuntosalin uuden Rentukka-talon 2. kerroksesta. Kuntosalin käyttö sisältyy JYYn asuntokohteissa (Kortepohjan ylioppilaskylä, Vehkakuja 2) asuntovuokraan. Kulku salille on helppoa omalla uuden sukupolven etäluettavalla Kyläavaimella, jonka voit noutaa JYY Asukaspalveluista maanantaista 22.1. alkaen. Kyläavain on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Lisäinfoa Rentukasta ja sen palveluista löydät Rentukan nettisivulta (aukeaa uuteen ikkunaan). 

O-talon kuntosali (suljettu)

O-talon pohjakerroksessa sijainnut Korkeakoululiikunnan kuntosali ("Gettosali") on suljettu maaliskuun lopussa 2018. 

Ulkoliikuntatelineet

A- ja E-talojen välistä löytyvät ulkoliikuntatelineet, jotka ovat alueen asukkaiden ja muiden liikuntaintoisten vapaassa käytössä. Paikalta löytyy mm. leuanvetotanko, riippumapuut ja nojapuut. (A-talon ollessa peruskorjauksessa 4/2017-4/2018 telineet on poistettu väliaikasesti.)

Hiihtokeskus Laajis

Aivan Kortepohjan kupeessa nousee Laajavuori, jossa toimii hiihtokeskus Laajis. Laajiksessa tapahtuu ympäri vuoden - ympärivuotinen frisbeegolf-rata kiertää Laajavuoren rinteitä, ja kesäisin Laajiksessa on auki Bikepark, seikkailupuisto ja kesäteatteri. Lisäksi Laajavuorta kiertää merkittävä määrä lenkkipolkuja, jotka mahdollistavat juoksun ja vapaan ulkoilun kauniin metsämaiseman keskellä. Talvella Laajiksen rinteet ovat auki laskettelijoille ja pururadat ja polut Laajavuoressa aurataan hiihtoladuiksi. Lisätietoa Laajiksen liikuntamahdollisuuksista löydät heidän omilta sivuiltaan.