Helppoa kylpemistä omalla porukalla: B-talon tilaussauna

Tilaussauna sijaitsee B-talon ylimmässä kerroksessa. Sauna on sopiva maksimissaan kahdenkymmenen henkilön ryhmille. Tiloista löytyy saunan ja pesutilojen (2 suihkua, suihkutila jaettu sermeillä) lisäksi oleskelutila, jääkaappi, avotakka ja cd-soitin. 

Takkapuut sisältyvät saunavarauksen hintaan. Takkaa käytettäessä on noudatettava oleskelutilasta löytyviä ohjeita ja käynnistettävä takkaimuri.

Saunaa voi varata seuraavin hinnoin (voimassa 06/2018 saakka, jolloin tila suljetaan talon peruskorjauksen vuoksi):

JYYn jäsenhinnat:

klo 14.00 – 18.00: 50 €  
klo 18.00 – 21.30: 60 €  
Koko päivä 12.00 – 21.30: 120 € 

Normaalit hinnat (muille kuin JYYn jäsenille):

klo 14.00 – 18.00: 80 €    
klo 18.00 – 21.30: 100 €   
koko päivä 12 – 21.30: 190 €   

Varaa sauna tästä! 

Sähköinen varausjärjestelmä ohjaa varaajan maksamaan varauksen verkkopankissa tai maksukortilla (Paytrail). Varaajan ei tarvitse huolehtia muusta, vaan saunan ovi on avoinna ja kiuas lämpimänä automaattisesti varauksen alkaessa (varaajan ei siis tarvitse noutaa saunaan avainta).

Ylioppilaskylän ulkopuolisten varaajien kannattaa huomioida, että tornitalojen alaovet ovat lukittuina. Ellet pääse sisään talon alaovesta, voit soittaa JYY-Palveluiden päivystysnumeroon 014 607 500. Kortepohjan asukkaat voivat kulkea sisään taloihin omalla kyläavaimellaan (magneettijuovakortti).

Varaus tulee tehdä viimeistään varausta edeltävänä arkipäivänä. Poistuttaessa paikalta varauksen päättyessä on tilat jätettävä siistiksi. Ylioppilaskylän käyttämä huoltoyhtiö JYY-Palvelut tarkistaa tilan jokaisen varauksen loputtua. Mahdollisista ylimääräisistä jälkien siivouksesta tai varausajan ylityksestä laskutetaan jälkikäteen varauksen tehnyttä. 

Saunavarauksen pystyy perumaan viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta ottamalla yhteyttä JYY Talouspalveluihin, talous AT jyy.fi. Varauksen peruminen tai saunavarausmaksun palauttaminen myöhemmin ei ole mahdollista. 

Maksuni keskeytyi verkkopankissa - onko kalenterissa näkyvä varaus minun?

Ei ole. Huomaa varatessasi, että jos maksutapahtumasi keskeytyy verkkopankissa, varauksesi ei jää voimaan kalenteriin, vaan vapautuu kahden tunnin kuluessa varauksen aloittamisesta. Kalenteri vapauttaa säännöllisin väliajoin ne varaukset, joista maksua ei ole tullut perille asti. Huomaa erityisesti, että Paytrail-tilille erikseen suoritettu maksu ei yhdisty oikeaan varaukseen, vaan varaus tulee tehdä kokonaan alusta, mikäli maksutapahtuma keskeytyy jostakin syystä.