Kortepohjan kerhotilat

Ylioppilaskylän kerhotilat ovat useimpina arki-iltoina säännöllisesti kokoontuvien harrastusryhmien käytössä. Muina aikoina kerhotilat ovat kyläläisten varattavissa pientä maksua vastaan. Kerhotilat sijaitsevat asuinrakennusten yhteydessä, joten niiden käyttöaika on rajattu, eikä meluisia juhlia saa järjestää. Kokoukset, peli-illat ja päivähengailut sen sijaan kyllä onnistuvat.

Kortepohjan asukkaille vuokrattavia kerhotiloja hallinnoi asukasisännöitsijä.

C-talon ylimmästä (9.) kerroksesta, Kortepohjan huipulta löytyy kerhohuone, joka sopii hyvin keskustelevampiin harrasteisiin tai vaikkapa kokousten pitämiseen. Tilan yhteydessä ei ole vesipistettä tai wc:tä, mutta viereisen saunan wc on kerhotilan varaajien käytössä. Päästäkseen 9. kerroksen kerhohuoneelle on ajettava hissillä 8. kerrokseen ja noustava vielä yhdet portaat - niinpä emme suosittele C-kerhohuonetta lastenvaunuja tai pyörätuolia käyttäville asiakkaille.

R-talon katutasossa (B-rappu) sijaitsee asunnosta kerhotilaksi muokattu huoneisto, jossa voi helposti jakautua useampaan ryhmään kerralla. Yhtenäistä, isompaa tilaa ei R:n kerhohuoneesta löydy, mutta jos tarvetta on muutamalle pienemmälle tilalle rauhallisempaa harrastusta tai vaikka askartelua varten, on R-talon kerhohuone juuri oikea paikka. R-kerhotilan yhteydessä on myös kaksi erillistä wc:tä.

F-talon kerhohuone sijaitsee B-rapun pohjakerroksessa, huoneessa F B 123. Tilan yhteydessä on vesipiste, jääkaappi ja wc-tila. Kerhohuone on pääasiallisesti kerhojen kohtaamispaikka, mutta sitä voi kysyä kyläsihteeriltä myös muuhun käyttöön.

Iltarientoja, esimerkiksi bileitä, varten kerhohuoneita ei kuitenkaan vuokrata, sillä sitä varten Kortepohjassa on Lillukka. 

Ylioppilaskylässä ei ole ryhmämajoitukseen soveltuvia tiloja, ja muualla kuin asunnoissa yöpyminen on ylioppilaskylässä kiellettyä.

Lillukka

Oliko ajatuksissa järjestää isommatkin pirskeet, eikä oma olohuone enää riitä? Lillukka on pomminvarma ratkaisu! Vapaa-aikatila Lillukkaa vuokrataan yliopiston opiskelijoille huokeaan hintaan, ja tilaan mahtuu mukavasti 40 henkeä. Lillukasta löydät infot täältä. Syksyllä 2017 Lillukka on remontissa ja avautuu taas alkuvuodesta 2018 kyläläisten varattavaksi uutena ja kiiltävänä!